Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky. – Alena HEJDOVÁ
Alena HEJDOVÁ
Bachelor's thesis
Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
Chemist and characteristics of sweet and acid whey.
Anotácia:
Cílem bakalářské práce je seznámení se sladkou a kyselou syrovátkou a jejich dalším vyu-žitím. Náplní je stručný popis technologie získávání a chemického složení sladké a kyselé syrovátky. Následuje stručný výklad možností zpracování syrovátky a její další využití na výrobky.Abstract:
The aim of bachelor work is acquaint with sweet and acid whey and theirs other utilization. The content is short description of technology of obtaining sweet and acid whey, chemist of sweet and acid whey and after that follows short interpretation possibilities of manipulation with whey and its other utilization for products.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Zverejniť od: 27. 5. 2009
Identifikátor:
12964
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HEJDOVÁ, Alena. Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky. . Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
Stanislava Malá -
Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
Daniel Šíša -
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
Petr Kopecký -
Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
Martina Nejedlíková -
Imobilizace galaktosidasy a její využití v potravinářské technologii
Natálie Dobešová