Porovnání antioxidační aktivity hladké a kadeřavé petržele naťové – Naďa Bukovská
Naďa Bukovská
Bakalářská práce
Porovnání antioxidační aktivity hladké a kadeřavé petržele naťové
Comparison of antioxidant activity of flat and curly leafy parsley
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BUKOVSKÁ, Naďa. \textit{Porovnání antioxidační aktivity hladké a kadeřavé petržele naťové}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/ggtkuk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva