Gastronomie, jako důležitá součást cestovního ruchu – Monika Lafková
Monika Lafková
Bakalářská práce
Gastronomie, jako důležitá součást cestovního ruchu
Gastronomy as an important part of tourism
Anotace:
Cílem práce je zmapovat názory obyvatel na gastronomii, jako důležitou součást zážítkové turistiky u nás. V teoretické části bude popsáno, co to je kulinářský cestovní ruch, význam gastronomie pro cestovní ruch a současné trendy v zážitkové turistice. Dotazníkové šetření bude zaměřeno na kulinářský turismus a gastronomii v České republice. V návrhové části práce vytvořena nabídka na kulinářskou nebo …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2011
Obhajoba závěrečné práce
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.