Monika Lafková

Bakalářská práce

Gastronomie, jako důležitá součást cestovního ruchu

Gastronomy as an important part of tourism
Anotace:
Cílem práce je zmapovat názory obyvatel na gastronomii, jako důležitou součást zážítkové turistiky u nás. V teoretické části bude popsáno, co to je kulinářský cestovní ruch, význam gastronomie pro cestovní ruch a současné trendy v zážitkové turistice. Dotazníkové šetření bude zaměřeno na kulinářský turismus a gastronomii v České republice. V návrhové části práce vytvořena nabídka na kulinářskou nebo …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2011

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty

Vysoká škola polytechnická Jihlava

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Cestovní ruch

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.