Vliv alternativních forem stravování na udržitelný rozvoj kulturní krajiny – Bc. Kristýna Filová
Bc. Kristýna Filová
Diplomová práce
Vliv alternativních forem stravování na udržitelný rozvoj kulturní krajiny
The effects of alternative forms of eating on the sustainable development of the cultural landscape
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá vlivy alternativních forem stravování na udržitelný rozvoj kulturní krajiny. Literární rešerše zahrnuje terminologii související s problematikou udržitelného rozvoje, ale i přehled možných typů stravování, včetně jejich vývoje a historie alternativních forem stravování až po současnost. Následuje srovnání alternativních forem stravování v Evropě a ve světě. V práci byly …víceAbstract:
This thesis deals with the effects of alternative forms of eating on the sustainable development of the cultural landscape. The literature research includes terminology related to the issue of sustainable development, as well as an overview of possible types of eating, including their development and the history of alternative forms of eating to the present. The following is a comparison of alternative …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Milada Šťastná
- Oponent: Igor Kyselka, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
ALTERNATIVE TOURISM AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN THE SMALL ISLAND CARIBBEAN CASE STUDY OF DOMINICA, WEST INDIES
Kateřina PROCHÁZKOVÁ -
Udržitelný rozvoj a jeho ekologické souvislosti
Zuzana Svobodová -
Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
Kristýna VENGLOVIČOVÁ