Nela KOPEČNÁ, DiS.

Bachelor's thesis

Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku

Nutritional rating of a gluten free oat fermented product
Abstract:
Bakalářská práce se zabývala nutričními hodnotami zakysaného ovesného výrobku bez lepku. V teoretické části byla popsána fermentace, její historie a druhy. Bylo popsáno vnitřní kvašení a mikrobiota. Teoretická část se dále zabývala zakysanými mléčnými výrobky a jejich nemléčnými alternativami a zdravotními benefity zakysaných mléčných výrobků a jejich alternativ. Pro výzkumnou část byly vybrány produkty …more
Abstract:
The bachelor thesis was focused on the nutritional values of a fermented gluten free oat product. The theoretical part describes fermentation, its history and different kinds of fermentation. Internal fermentation and microbiome were also described. The theoretical part moreover discusses milk fermented products, milk free alternatives to fermented milk products and benefits of fermented milk products …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 9. 2021
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 10. 2021
  • Supervisor: Ing. Jaroslav Šimek, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOPEČNÁ, Nela. Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku. Ostrava, 2021. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta