Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem – Bc. Daniel Banič
Bc. Daniel Banič
Master's thesis
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
The project of gastronomical establishment pizza & pasta with project solutions and budget
Abstract:
Aim of master's dissertation is the premise focused on Italian cuisine, located in the city of Trnava, Slovak Republic. The work describes and analyzes procedures for establishing the proposed concept of the restaurant.Abstract:
Cieľ práce je návrh gastronomickej prevádzky zameranej na taliansku kuchyňu, nachádzajúcej sa v meste Trnava, Slovenská republika. Práca opisuje analýzy a postupy na vytvorenie navrhovaného konceptu reštaurácie.
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2016
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BANIČ, Daniel. \textit{Návrh gastronomického provozu pizza \&{}amp; pasta s projektovým řešením a rozpočtem}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/gme3nj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Zážitková gastronómia – ojedinelý gastronomický koncept
Jana Potočková -
Udržateľná gastronómia
Martina Skorušová -
Mexická gastronómia v Prahe
Alžbeta Ľuptáková -
Etické problémy príjazdového cestovného ruchu v oblasti gastronómie s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam klientov
Diana Pôbišová -
Arabismos en la gastronomía andaluza
Jana ŠEDIVÁ -
Alternatívna gastronómia
Claudia Žitňáková -
Tradičná gastronómia Sápmi v súčasnej sámskej kultúre
Natália Kosmeľová -
Talianska gastronómia v Prahe
Michaela Demovičová