Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii – Lenka Vorlíčková
Lenka Vorlíčková
Bakalářská práce
Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii
Honey - Manufacture, Sale and Use of the Bee Products in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá medem a jeho roli v gastronomii.Cílem této bakalářské práce je popsat proces zpracování medu a využití včelích produktů v gastronomii.Pomocí osobního dotazování a analýzy primárních i sekundárních dat, práce zjišťuje reálné postavení medu a medových produktů na trhu, jejich dodavatele i cenu.Abstract:
Bachelor's dissertation focuses on honey and its role in gastronomy.The objective of the work is to introduce the process of making honey and its usage as well as usage of other bee products in gastronomy. Using personal polls and analysis of primary and secondary data, the dissertation detects the real position of honey and honey products on the market, its suppliers and its price.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/sm601/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VORLÍČKOVÁ, Lenka. \textit{Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/gn0kvi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Typologie zákazníků na trhu s medovými produkty
Sára Koňaříková -
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
Marek BISKUP -
Veganská gastronomie v ČR
Dominika Churanová -
Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj
Ludmila Zimová -
Lexikalische Austriazismen im Bereich der Gastronomie
Monika Houserová -
Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích
David DVOŘÁK -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht