Jan Pavlíček

Bakalářská práce

Výroba vína je umění - servírování je věda

Wine production is an art - serving is science
Anotace:
Tato práce se zabývá v teoretické části trhem vína a popisem systému Enomatic, a to s přihlédnutím k trendu servírování vína po skleničkách. V analytické části sleduje tři vybrané provozy s implementovaným systémem Enomatic a následně za použití grafů sleduje pozitivní, či negativní dopady implementace systému. Porovnáním výstupních dat před implementací systému Enomatic a po implentaci systému Enomatic …více
Abstract:
This bachelor's thesis deals in the theoretical part with the wine market and Enomatic system description, taking into account the trend of serving wine by the glass. In the analytical part it follows the three selected company with the implemented Enomatic system and by using graphs. It tracks the positive or negative impact of the implementation of the system. By comparing the output data before …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze