Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku – Jan MÍŠEK
Jan MÍŠEK
Bakalářská práce
Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku
Geography of beer - regionalization of restaurants according to draft beer offer in the region of Klatovy
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá nabídkou piva v restauračních zařízeních na území Klatovska. Cílem práce je z mapovat prostorové rozšíření jednotlivých druhů piv a jejich cenovou politiku napříč regionem. Práce je rozdělena do několika kapitol, nejprve jsou stanoveny cíle a metody, kterými bude cílů dosaženo a základní literatura. Následující kapitola obsahuje definici základních pojmů. Tato část informuje …víceAbstract:
Topic of this undergraduate thesis is the list of biers which are offered to costumers by restaurants around the region Klatovy. Main goal is to map and discuss the pricing policy of each restaurant. The work itself is divided into several chapters. Firstly, the goals and methods and the list of literatures are clearly stated. The second chapter includes definition of basic terms, furthermore the history …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Doc. PaedDr. Jaroslav Dokoupil, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MÍŠEK, Jan. \textit{Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku}. Online. Bakalářská práce. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, Fakulta pedagogická. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/gndsoj/.
Jak správně citovat práci
MÍŠEK, Jan. Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku. Plzeň, 2017. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta pedagogickáBakalářský studijní program / obor:
Přírodovědná studia / Geografie se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Malé pivovary jako součást hotelnictví v České republice
Klára Brožová -
Malé pražské pivovary v cestovnom ruchu
Patrícia Olgyayová -
Doporučená cena vs. tržní cena nehmotných produktů herního průmyslu
David Chittenden -
Právní souvislosti při oceňování nemovitého majetku. Cena obvyklá podle zákona o oceňování majetku a cena zjištěná podle zvláštních předpisů.
Lenka Čiperová -
Oceňování okrasných rostlin, charakteru stromy – porovnání oceňovacích metod v ČR – cena zjištěná a cena obvyklá
Jana Hermanová -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Sevastian Kushnei -
Obvyklá cena nemovitostí - teorie a česká praxe
Dominika Čadeni -
Cena elektrické energie na českém trhu a její odraz v reálné ekonomice
Dita Klasnová