Bc. Eliška Steinerová

Bakalářská práce

Rybí pokrmy jako součást české národní identity

Fish Dishes as a Part of Czech National Identity
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na českou národní identitu, rybí pokrmy a na výzkum o rybách, který se prováděl v období rybolovu, na místech souvisejících s tématem. Bakalářská práce je rozdělena na tři části: teoreticko-metodologickou, analytickou a návrhovou. Cílem práce je popsat vztah mezi rybami, rybími pokrmy a českou národní identitou. Teoreticko-metodologická část obsahuje informace získané …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on czech national identity, fish dishes and fish research which happened in the time of pond fishing. The thesis is divided in to three parts: theoretical – metodology, analytical and propositional. The purpose of this thesis is to understand and describe the relationship between fish dishes and czech national identity. Theoretical part includes information obtained from …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/jtt1z/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 1. 2020
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví