Lucie Gorelová

Bachelor's thesis

Analýza kulinářské turistiky v regionu Jeseníky

Analysis of Culinary Tourism in the Jeseník Region
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá analýzou kulinářské turistiky v regionu Jeseníky. Mezi cíle teoretické části bakalářské práce patřilo vypracovat literární rešerše, vztahující se ke kulinářské turistice. Cílem praktické části bakalářské práce bylo zanalyzovat současnou situaci a vypracovat doporučení pro další rozvoj kulinářské turistiky v regionu Jeseníky.
Abstract:
The Bachelor thesis deals with the analysis of culinary tourism in Jeseník region. The aim of the theoretical part was processing literature search focused on culinary tourism. The practical part is aimed to analyse the current situation and make a recommendation for the future development of culinary tourism in the Jeseník region.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Vendula Kolářová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Gorelová, Lucie. Analýza kulinářské turistiky v regionu Jeseníky. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Management and Economics

Bachelor programme / field:
Economics and Management / Management and economics