Bc. Veronika VONDROVÁ
Bachelor's thesis
Le Luxembourg gastronomique
Luxembourgian Gastronomy
Abstract:
In the bachelor thesis Luxembourgian Gastronomy, we deal with gastronomy of this country, especially by its specialities and particularities. Part of our work is a research which we have realized both on the region of the Czech Republic and France. We chose a questionnaire method for collecting necessary information. Following four groups of respondents attended the research: czech graduates studying …moreAbstract:
V této bakalářské práci Gastronomie Lucemburska se zabýváme gastronomií této země, zejména jejími specialitami a zvláštnostmi. Součástí naší práce je výzkum, který jsme realizovali jak na území České republiky, tak na území Francie. Pro sběr potřebných informací jsme zvolili dotazníkovou metodu. Výzkumu se účastnily čtyři skupiny respondentů: čeští univerzitní studenti studující francouzský jazyk a …more
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2011
Accessible from:: 22. 4. 2011
Thesis defence
- Date of defence: 26. 5. 2011
- Supervisor: Mgr. Iva Dedková, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VONDROVÁ, Veronika. Le Luxembourg gastronomique. Ostrava, 2011. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2011 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Philology / French for Business
Theses on a related topic
-
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
Iuliana Zashikhina -
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
Jiřina Eretová -
HODOVÁ GASTRONOMIE
Jan Mattuš -
Národní svátky a tradiční gastronomie jako didaktické téma. Komparativní studie možností Číny, Řecka a ČR s využitím v oborové didaktice obchodu a služeb
Lucie Štetinová -
Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie
Ekaterina Popova -
Národní jídla Ukrajiny
Semen Solomin -
Pocity viny matek dospívajících
Michaela KOUTNÍKOVÁ -
Odkrytie tržných segmentov potenciálnych spotrebiteľov vína
Natália Vaľová