Bc. Veronika VONDROVÁ

Bachelor's thesis

Le Luxembourg gastronomique

Luxembourgian Gastronomy
Abstract:
In the bachelor thesis Luxembourgian Gastronomy, we deal with gastronomy of this country, especially by its specialities and particularities. Part of our work is a research which we have realized both on the region of the Czech Republic and France. We chose a questionnaire method for collecting necessary information. Following four groups of respondents attended the research: czech graduates studying …more
Abstract:
V této bakalářské práci Gastronomie Lucemburska se zabýváme gastronomií této země, zejména jejími specialitami a zvláštnostmi. Součástí naší práce je výzkum, který jsme realizovali jak na území České republiky, tak na území Francie. Pro sběr potřebných informací jsme zvolili dotazníkovou metodu. Výzkumu se účastnily čtyři skupiny respondentů: čeští univerzitní studenti studující francouzský jazyk a …more
 
 
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2011
Accessible from:: 22. 4. 2011

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 5. 2011
  • Supervisor: Mgr. Iva Dedková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

VONDROVÁ, Veronika. Le Luxembourg gastronomique. Ostrava, 2011. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 22. 4. 2011 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta