Bc. Veronika VONDROVÁ

Bakalářská práce

Le Luxembourg gastronomique

Luxembourgian Gastronomy
Abstract:
In the bachelor thesis Luxembourgian Gastronomy, we deal with gastronomy of this country, especially by its specialities and particularities. Part of our work is a research which we have realized both on the region of the Czech Republic and France. We chose a questionnaire method for collecting necessary information. Following four groups of respondents attended the research: czech graduates studying …více
Abstract:
V této bakalářské práci Gastronomie Lucemburska se zabýváme gastronomií této země, zejména jejími specialitami a zvláštnostmi. Součástí naší práce je výzkum, který jsme realizovali jak na území České republiky, tak na území Francie. Pro sběr potřebných informací jsme zvolili dotazníkovou metodu. Výzkumu se účastnily čtyři skupiny respondentů: čeští univerzitní studenti studující francouzský jazyk a …více
 
 
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2011
Zveřejnit od: 22. 4. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2011
  • Vedoucí: Mgr. Iva Dedková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VONDROVÁ, Veronika. Le Luxembourg gastronomique. Ostrava, 2011. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 22. 4. 2011 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Francouzština ve sféře podnikání