Le Luxembourg gastronomique – Bc. Veronika VONDROVÁ
Bc. Veronika VONDROVÁ
Bakalářská práce
Le Luxembourg gastronomique
Luxembourgian Gastronomy
Abstract:
In the bachelor thesis Luxembourgian Gastronomy, we deal with gastronomy of this country, especially by its specialities and particularities. Part of our work is a research which we have realized both on the region of the Czech Republic and France. We chose a questionnaire method for collecting necessary information. Following four groups of respondents attended the research: czech graduates studying …víceAbstract:
V této bakalářské práci Gastronomie Lucemburska se zabýváme gastronomií této země, zejména jejími specialitami a zvláštnostmi. Součástí naší práce je výzkum, který jsme realizovali jak na území České republiky, tak na území Francie. Pro sběr potřebných informací jsme zvolili dotazníkovou metodu. Výzkumu se účastnily čtyři skupiny respondentů: čeští univerzitní studenti studující francouzský jazyk a …více
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2011
Zveřejnit od: 22. 4. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2011
- Vedoucí: Mgr. Iva Dedková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VONDROVÁ, Veronika. Le Luxembourg gastronomique. Ostrava, 2011. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2011 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Francouzština ve sféře podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
Iuliana Zashikhina -
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
Jiřina Eretová -
HODOVÁ GASTRONOMIE
Jan Mattuš -
Národní svátky a tradiční gastronomie jako didaktické téma. Komparativní studie možností Číny, Řecka a ČR s využitím v oborové didaktice obchodu a služeb
Lucie Štetinová -
Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie
Ekaterina Popova -
Národní jídla Ukrajiny
Semen Solomin -
Pocity viny matek dospívajících
Michaela KOUTNÍKOVÁ -
Odkrytie tržných segmentov potenciálnych spotrebiteľov vína
Natália Vaľová