Dominik Nováček

Bachelor's thesis

Zrání masa a jeho využití v gastronomii

Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na metody zrání hovězího masa, na výhody a nevýhody těchto metod. Dále jsou v práci popsané výživové vlastnosti hovězího masa, jejich výhody při konzumaci, kvalita masa a jeho faktory, vlivy působící na kvalitu masa. Praktická část práce je zaměřena na zhodnocení prodeje masa na farmě. Obsahuje také návrhy na zlepšení prodeje a propagace.
Abstract:
This bachelor’s thesis focuses on the aging methods, the advantages and disadvantages of these methods. Furthermore, the work describes the nutrition properties of beef, their benefits in consumption, meat quality and its factors, the effects on meat quality. The practical part of the work is focused on the evaluation of meat sales on the farm. It also contains suggestions for improving sales and promotion …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2021

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses govpr6 govpr6/5
15/4/2021
Folders
Files
Šustová, K.
25/5/2021
Nováček, D.
15/4/2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.