Zrání masa a jeho využití v gastronomii – Dominik Nováček
Dominik Nováček
Bachelor's thesis
Zrání masa a jeho využití v gastronomii
Anotácia:
Bakalářská práce se zaměřuje na metody zrání hovězího masa, na výhody a nevýhody těchto metod. Dále jsou v práci popsané výživové vlastnosti hovězího masa, jejich výhody při konzumaci, kvalita masa a jeho faktory, vlivy působící na kvalitu masa. Praktická část práce je zaměřena na zhodnocení prodeje masa na farmě. Obsahuje také návrhy na zlepšení prodeje a propagace.Abstract:
This bachelor’s thesis focuses on the aging methods, the advantages and disadvantages of these methods. Furthermore, the work describes the nutrition properties of beef, their benefits in consumption, meat quality and its factors, the effects on meat quality. The practical part of the work is focused on the evaluation of meat sales on the farm. It also contains suggestions for improving sales and promotion …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Identifikátor:
http://theses.cz/id/govpr6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2021
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Probabilistic tool for word segmentation to grammar-based units
Josef Plch -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
Vitalii Varha -
Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
Kateřina JANOUŠKOVÁ -
Sledování jakostních ukazatelů při zrání hovězího masa
Kateřina Zelinková -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
Pavel Hoňka
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Sellnerová, N.
29. 9. 2021