Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru Jumper – Anna Pitoňáková
Anna Pitoňáková
Bakalářská práce
Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru Jumper
Podnikatelský záměr studentské restaurace/baru JUMPER
Anotace:
Mým tématem bakalářské práce je Podnikatelský záměr studentské restaurace / baru, kterou bych chtěla otevřít v mém rodném městě Poprad. Cílem této práce bude vytvoření podnikatelského plánu, na jehož základě zhodnotím zda je reálné otevřít takovou restauraci v mém vybraném místě.Moje práce se bude dělit na dvě části. V první části se zaměřím na teorii podnikání a podnikatelského plánu. Ve druhé části …víceAbstract:
My title of bachelor´s thesis is the business plan for the student restaurant/bar, which I would like to open in my home town Poprad. The aim of this thesis is creating a business plan, based on which I will analyze if it is realistic to open a restaurant in my chosen place.My work will be divided into two separate parts. The first part will focus on the theory of entrepreneurship and business plan …víceAbstract:
Mojou témou bakalárskej práce je Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru, ktorú by som chcela otvoriť v mojom rodnom meste Poprad. Cieľom tejto bakalárskej práce bude vytvorenie podnikateľského plánu, na základe ktorého zhodnotím či je reálne otvoriť takúto reštauráciu v mojom vybranom mieste. Moja práca sa bude deliť na dve časti. V prvej časti sa zameriam na teóriu podnikania a podnikateľského …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 10. 2016
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/70156
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 10. 2017
- Vedoucí: Petr Boukal
- Oponent: Josef Krause
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/70156
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Návrh podnikatelského záměru založení účetní firmy
Štěpán Farář -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Company Business Plan
Michal Turčan -
Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
Anna Zapletalová -
Vytvoření podnikatelského plánu pro konkrétní podnik
Denis HOFFMANN -
Marketing vybrané restaurace na sociálních sítích
Huong Giang Nguyenová -
Podnikatelský záměr založení restaurace s dětskou hernou
Simona Machová