Anna Pitoňáková

Bakalářská práce

Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru Jumper

Podnikatelský záměr studentské restaurace/baru JUMPER
Anotace:
Mým tématem bakalářské práce je Podnikatelský záměr studentské restaurace / baru, kterou bych chtěla otevřít v mém rodném městě Poprad. Cílem této práce bude vytvoření podnikatelského plánu, na jehož základě zhodnotím zda je reálné otevřít takovou restauraci v mém vybraném místě.Moje práce se bude dělit na dvě části. V první části se zaměřím na teorii podnikání a podnikatelského plánu. Ve druhé části …více
Abstract:
My title of bachelor´s thesis is the business plan for the student restaurant/bar, which I would like to open in my home town Poprad. The aim of this thesis is creating a business plan, based on which I will analyze if it is realistic to open a restaurant in my chosen place.My work will be divided into two separate parts. The first part will focus on the theory of entrepreneurship and business plan …více
Abstract:
Mojou témou bakalárskej práce je Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru, ktorú by som chcela otvoriť v mojom rodnom meste Poprad. Cieľom tejto bakalárskej práce bude vytvorenie podnikateľského plánu, na základe ktorého zhodnotím či je reálne otvoriť takúto reštauráciu v mojom vybranom mieste. Moja práca sa bude deliť na dve časti. V prvej časti sa zameriam na teóriu podnikania a podnikateľského …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 10. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 10. 2017
  • Vedoucí: Petr Boukal
  • Oponent: Josef Krause

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/70156

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management