Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu – Ademi Akhmetova
Ademi Akhmetova
Bachelor's thesis
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Food safety and hygiene regulations compliance in a selected hotel
Abstract:
Tématem bakalářské práce je bezpečnost potravin a dodržováním bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu. Vybraným hotelem je Hotel Koníček. Práce se rozděluje na dvě části a to teoretickou, která se zaměřuje na vymezení pojmů bezpečnosti potravin, legislativu, provoz stravovacích služeb, a praktickou část, která se zaměřuje na provoz již zmiňovaného hotelu Hotel Koníček. Na základě dotazníku jsou …moreAbstract:
The topic of the bachelor's thesis is food safety and compliance with safety regulations in the selected hotel. The selected hotel is Hotel Koníček. The thesis is divided into two parts, theoretically, which focuses on the definition of food safety concepts, legislation, the operation of catering services, and the practical part, which focuses on the operation of the aforementioned Hotel Koníček. On …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2023
Identifier:
https://is.ambis.cz/th/owblo/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 9. 2023
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Reader: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
AKHMETOVA, Ademi. \textit{Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu}. Online. Bachelor's thesis. Praha: The College of Regional Development and Banking Institute - AMBIS, a.s. 2023. Available from: https://theses.cz/id/gqbjif/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Provoz restauračního zařízení
Viktorie Doubková -
Provoz hotelu
Linda Kovářová -
Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
Viktoriya Murzina -
Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
Štěpán Šanc -
Provoz gastronomického zařízení ve Velké Británii
Anastázie Josypenkova -
Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
Kateřina ADAMÍKOVÁ -
Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
Václav Diviš -
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Petr Zita