Ademi Akhmetova

Bakalářská práce

Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu

Food safety and hygiene regulations compliance in a selected hotel
Anotace:
Tématem bakalářské práce je bezpečnost potravin a dodržováním bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu. Vybraným hotelem je Hotel Koníček. Práce se rozděluje na dvě části a to teoretickou, která se zaměřuje na vymezení pojmů bezpečnosti potravin, legislativu, provoz stravovacích služeb, a praktickou část, která se zaměřuje na provoz již zmiňovaného hotelu Hotel Koníček. Na základě dotazníku jsou …více
Abstract:
The topic of the bachelor's thesis is food safety and compliance with safety regulations in the selected hotel. The selected hotel is Hotel Koníček. The thesis is divided into two parts, theoretically, which focuses on the definition of food safety concepts, legislation, the operation of catering services, and the practical part, which focuses on the operation of the aforementioned Hotel Koníček. On …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 9. 2023
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.

AMBIS vysoká škola, a.s.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu