Pavlína ŘEZNÍČKOVÁ

Bakalářská práce

Technologie výroby rumu

Technology of Rum Making
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na popis výroby lihovin a s nimi úzce spjatý destilační proces. Dále se detailně věnuje technologii výroby rumu a surovinám, z nichž je tato lihovina vyráběna, tedy cukrové třtině a melase. Zmíněny jsou též jednotlivé země produkující rum a jeho využití v gastronomii. V práci je také srovnáván pravý rum s Tuzemákem.
Abstract:
This thesis is focused on the description of the spirits production and closely to this production linked the distillation process. Further it is devoted to the technology of rum production in details an draw materials from which this spirit drink is produced, i.e. sugar cane and molasses. There are mentioned also individual countries producing rum and its use in gastronomy. It thesis is also compare …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015
Zveřejnit od: 5. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŘEZNÍČKOVÁ, Pavlína. Technologie výroby rumu. Zlín, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.5.2015

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 5. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.