Václav Srb
Bachelor's thesis
Současné způsoby konzervace pícnin
Current methods of fodder conservation
Anotácia:
Tato práce se zabývá způsoby konzervace pícnin doplněné o současné vědecké poznatky a vývoj technologií využívaných k produkci objemných krmiv. Úvodní část je zaměřená na konzervační proces, který je popsán pomocí metabolických procesů mikroorganismů účastnících se procesu konzervace. Jsou zde popsány metabolické pochody jak žádoucí mikroflóry, do které patří bakterie mléčného kvašení, tak nežádoucí …viacAbstract:
This thesis deals with the methods of forage preservation supplemented by current scientific knowledge and the development of technologies used for the production of roughage. The introductory part focuses on the preservation process, which is described by the metabolic processes of the microorganisms involved in the preservation process. The metabolic processes of both desirable microflora, which …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2023
- Vedúci: doc. Ing. Boris Hučko, CSc.
- Oponent: Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / specializace:
Agriculture and Rural Development / Farm Management
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická kvalita krmiv pro psy
Klára Vlčková -
Vliv kvality objemných krmiv na náklady spojené s výživou skotu
Lydie Jurková -
Kvalita objemných krmiv ve vztahu k ekonomice výroby mléka
Drahoslav NÁVARA -
Využití kapalinové chromatografie a vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie při hodnocení kvality a bezpečnosti potravin a krmiv
Aneta Bumbová
Názov
Vložil
Vložené
Práva