Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik – Bc. Radek HOLÍK
Bc. Radek HOLÍK
Master's thesis
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
Fermented meat products made from mutton with prebiotics addition
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na fermentované masné výrobky s přídavkem prebiotik. Jejím cílem je charakterizovat chemické složení skopového masa, technologii výroby fermentova-ných masných výrobků a použitá probiotika a prebiotika. Dále pak popsat proces fermenta-ce a dynamiku růstu mikroorganismů v těchto výrobcích. V praktické části jsou popsány metody a výsledky provedené chemické a mikrobiální analýzy …moreAbstract:
The thesis is focused on fermented meat products with added prebiotics. Its aim is to cha-racterize the chemical composition of sheep meat, technology of production fermentate meat products and used probiotics and prebiotics. Then describe the fermentation process and growth dynamics of microorganisms in these products. The practical part describes the methods and results by chemical and microbial …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
14805
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HOLÍK, Radek. Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
Lucie KOSTŘICOVÁ -
Prebiotika ve výživě člověka
Michaela Podborská -
Probiotika, prebiotika, synbiotika a postbiotika v mateřském mléce a formulích
Lucie ŠEBÍKOVÁ