Kateřina ŠEVČÍKOVÁ

Bakalářská práce

Rostlinné alkaloidy v potravinách.

Plant alkaloids in foods.
Anotace:
Práce zahrnuje obecný přehled a rozdělení alkaloidů. Důraz byl kladen na pyrrolizidinové alkaloidy obsažené v rostlinných a živočišných produktech a jejich toxicitou pro člověka.
Abstract:
Work includes general survey plus indicative allocation alkaloids. Emphasis was laying on pyrrolizidine alkaloids included with vegetable plus animal product plus their toxicity for man.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2010
Identifikátor: 14943

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠEVČÍKOVÁ, Kateřina. Rostlinné alkaloidy v potravinách.. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.