Andrea Patová

Bakalářská práce

Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení

Nutritive and Economic Assessment of Dishes from Representative Restaurant
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřená na nutriční a ekonomické hodnocení masových pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení. Vybraným zařízením je hotelová restaurace, která se specializuje především na zvěřinovou kuchyni. Zvolené a hodnocené pokrmy jsou ze zvěřinového, hovězího, vepřového a drůbežího masa. Cílem práce je vyhodnotit a srovnat nutriční a ekonomické hodnoty zvěřiny s ostatními druhy masa. Z výsledků …více
Abstract:
The bachelor theses focuses on nutrition and economic stats of meat factors in food pro-ducing facilities. Selected facility is hotel restaurant which specializes in wild catch anima-ls. Selected and evaluated food is venison, beef, pork and chicken meat. The focus on the theses is to compare nutrition and economic stats of venison and other selected meat. The outcome is that venison has a larger portion …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Helena Družbíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Patová, Andrea. Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe