Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení – Andrea Patová
Andrea Patová
Bakalářská práce
Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
Nutritive and Economic Assessment of Dishes from Representative Restaurant
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřená na nutriční a ekonomické hodnocení masových pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení. Vybraným zařízením je hotelová restaurace, která se specializuje především na zvěřinovou kuchyni. Zvolené a hodnocené pokrmy jsou ze zvěřinového, hovězího, vepřového a drůbežího masa. Cílem práce je vyhodnotit a srovnat nutriční a ekonomické hodnoty zvěřiny s ostatními druhy masa. Z výsledků …víceAbstract:
The bachelor theses focuses on nutrition and economic stats of meat factors in food pro-ducing facilities. Selected facility is hotel restaurant which specializes in wild catch anima-ls. Selected and evaluated food is venison, beef, pork and chicken meat. The focus on the theses is to compare nutrition and economic stats of venison and other selected meat. The outcome is that venison has a larger portion …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Patová, Andrea. Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
Karolína Kubecová -
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Adéla Rucká -
Vnímání androstenonu a skatolu a postoje spotřebitelů v České republice k chirurgické kastraci selat.
Marta Doláková -
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
Josef Soukup -
Vývoj a změny v komoditní vertikále prasata - vepřové maso v Srbsku před vstupem do EU
Jovana Stojanović -
Obliba a konzumace masa zvěřiny
Aneta Blažková -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa v České republice
Lucie Rendová -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková