Zhodnocení podnikatelského záměru na specializované restaurační zařízení – Mikhail Burtelov
Mikhail Burtelov
Bachelor's thesis
Zhodnocení podnikatelského záměru na specializované restaurační zařízení
Evaluation of the business plan of a specialized restaurant facility
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro bar v centru Brna. Práce se skládá ze dvou částí. První částí je literární rešerše, kde jsou vysvětleny pojmy z oblasti podnikání a podnikatelského záměru. Druhá část je praktická a zabývá se vytvořením podnikatelského plánu, na jehož základě bude zhodnocena investice do projektu.Abstract:
This bachelor's thesis deals with the construction of the business plan for a bar in the city center of Brno. The thesis composes of two parts. The first part is the literature research, which explains all of the important points from the field of entrepreneurship and a business plan. The second part is the practical part, where the business plan shall be elaborated and on the behalf of the plan, the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Diana Natkhir
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BURTELOV, Mikhail. \textit{Zhodnocení podnikatelského záměru na specializované restaurační zařízení}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2016. Available from: https://theses.cz/id/gxw4xg/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / field:
Economics and management / Economics and Management
Theses on a related topic
-
Financial Business Plan
Aigerim Amangeldinova -
Podnikatelský plán pro otevření franšízové pobočky společnosti Partners Financial Services, a. s.
Lucie Bartoňová -
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
David Simbartl -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Business plan to start a new business
Martina Kabáčová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights