Bc. Matej Mešťánek
Master's thesis
Technológie výroby ochutených pív
Technologie výroby ochucených piv
Abstract:
V diplomové práci jsme se věnovali tématu technologii ochucených piv a sestávala ze dvou částí. V prvej- teoretické, jsme se věnovali jejich základnímu rozdělení, běžně využívaným surovinám, popisu jednotlivých technologických kroků a rozdílem mezi výrobou běžných a ochucených piv. Rovněž byly rozděleny na základě jejich původu a přiřazeny k typickým zeměpisným oblastem, ve kterých jsou produkovány …moreAbstract:
The work was devoted to the technology of flavored beers and consisted of two parts. In the first one, we dealt with their basic division, commonly used raw materials, the description of individual technological steps and the difference between the production of ordinary and flavored beers. They have also been divided based on their origin and assigned to the typical geographical areas in which they …moreAbstract:
V diplomovej práci sme sa venovali téme technológii ochutených pív a pozostávala z dvoch častí. V prvej- teoretickej, sme sa venovali ich základnému rozdeleniu, bežne využívaným surovinám, popisu jednotlivých technologických krokov a rozdielom medzi výrobou bežných a ochutených pív. Taktiež boli rozdelené na základe ich pôvodu a priradené k typickým geografickým oblastiam, v ktorých sú produkované …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
- Reader: Josef Los, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Theses on a related topic
-
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá -
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
Iva MOJŽÍŠOVÁ -
Vývoj produktové nabídky společnosti Plzeňský Prazdroj
Michaela Duchoňová -
Využití marketingového výzkumu pro efektivní nastavení nástrojů marketingové komunikace
Martina Bruštíková