Technológie výroby ochutených pív – Bc. Matej Mešťánek
Bc. Matej Mešťánek
Diplomová práce
Technológie výroby ochutených pív
Technologie výroby ochucených piv
Anotace:
V diplomové práci jsme se věnovali tématu technologii ochucených piv a sestávala ze dvou částí. V prvej- teoretické, jsme se věnovali jejich základnímu rozdělení, běžně využívaným surovinám, popisu jednotlivých technologických kroků a rozdílem mezi výrobou běžných a ochucených piv. Rovněž byly rozděleny na základě jejich původu a přiřazeny k typickým zeměpisným oblastem, ve kterých jsou produkovány …víceAbstract:
The work was devoted to the technology of flavored beers and consisted of two parts. In the first one, we dealt with their basic division, commonly used raw materials, the description of individual technological steps and the difference between the production of ordinary and flavored beers. They have also been divided based on their origin and assigned to the typical geographical areas in which they …víceAbstract:
V diplomovej práci sme sa venovali téme technológii ochutených pív a pozostávala z dvoch častí. V prvej- teoretickej, sme sa venovali ich základnému rozdeleniu, bežne využívaným surovinám, popisu jednotlivých technologických krokov a rozdielom medzi výrobou bežných a ochutených pív. Taktiež boli rozdelené na základe ich pôvodu a priradené k typickým geografickým oblastiam, v ktorých sú produkované …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
- Oponent: Josef Los, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá -
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
Iva MOJŽÍŠOVÁ -
Vývoj produktové nabídky společnosti Plzeňský Prazdroj
Michaela Duchoňová -
Využití marketingového výzkumu pro efektivní nastavení nástrojů marketingové komunikace
Martina Bruštíková