Bc. Tai Ge Liu

Bachelor's thesis

Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice

Analysis of gastronomic culture in the Peopleś Republic of China
Abstract:
Hlavním cílem této bakalářské práce je komplexně zanalyzovat celkovou gastronomickou kulturu, zvyky stolování a tradiční suroviny Čínské lidové republiky. Dalším cílem je zmapovat čínskou gastronomii z regionálního hlediska. Tento cíl byl dosažen pomocí analýzy kultury a zvyků čínské kuchyně, analýzou regionální gastronomie Číny a deskripce typických čínských surovin. V teoretické části jsou vysvětleny …more
Abstract:
The main goal of this bachelor's thesis is to comprehensively analyze the overall gastronomic culture, dining habits and traditional ingredients of the People's Republic of China. Another goal is to map Chinese gastronomy from a regional perspective. This goal was achieved through an analysis of the culture and customs of Chinese cuisine, an analysis of the regional gastronomy of China and a description …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze