Bc. Tai Ge Liu

Bakalářská práce

Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice

Analysis of gastronomic culture in the Peopleś Republic of China
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je komplexně zanalyzovat celkovou gastronomickou kulturu, zvyky stolování a tradiční suroviny Čínské lidové republiky. Dalším cílem je zmapovat čínskou gastronomii z regionálního hlediska. Tento cíl byl dosažen pomocí analýzy kultury a zvyků čínské kuchyně, analýzou regionální gastronomie Číny a deskripce typických čínských surovin. V teoretické části jsou vysvětleny …více
Abstract:
The main goal of this bachelor's thesis is to comprehensively analyze the overall gastronomic culture, dining habits and traditional ingredients of the People's Republic of China. Another goal is to map Chinese gastronomy from a regional perspective. This goal was achieved through an analysis of the culture and customs of Chinese cuisine, an analysis of the regional gastronomy of China and a description …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/dtutl/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze