Bc. Kateřina Retková

Master's thesis

Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností v odvětví výroby potravinářských výrobků

Optimization of Capital Structure among Selected Companies in the Sector of Food Products
Abstract:
Objektem diplomové práce na téma “Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností v odvětví výroby potravinářských výrobků“ je přiblížení problematiky kapitálové struktury a navržení scénářů pro její optimalizace. Teoretická část práce přibližuje podstatné informace o kapitálové struktuře a metody vedoucí k její optimalizaci, dále jsou zde teoreticky popsány využité metody z praktické části …more
Abstract:
The thesis object on the topic „Optimization of Capital Structure among Selected Companies in the Sector of Food Products„ is to approach the theory of capital structure and create scenarios for its optimization. The theoretical part of the work presents essential information about the capital structure and methods leading to its optimization, also there are theoretically described the methods used …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Tomáš Heryán, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné