Robert Růžička

Diplomová práce

Podnikatelský plán

Business Plan
Anotace:
Cílem diplomové práce je sestavit podnikatelský plán nově vznikající společnosti Reclu s.r.o., která plánuje provozovat italskou restauraci La Bisteccheria v Praze 10. Účelem tohoto plánu je ověření, zda je daný projekt realizovatelný. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části bude čtenář seznámen nejprve s rozdělením a definicí malých a středních podniků a dále s pojmy …více
Abstract:
The goal of this master's thesis is to elaborate a business plan of a newly established limited liability company - Reclu s.r.o. that plans to carry on an Italian restaurant, La Bisteccheria, located in Prague 10. The business plan should serve for verification of this project's feasibility. The thesis consists of theoretical and practical parts. The theoretical part introduces the definition and types …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2016
  • Vedoucí: Josef Krause
  • Oponent: Jindřich Špička

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/51166

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management