Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin – Bc. Jana Halamová
Bc. Jana Halamová
Master's thesis
Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin
Evaluation of selected mild processing technologies on food quality and safety
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2021
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HALAMOVÁ, Jana. \textit{Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/h2wkb2/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.