Hodnocení nutriční skladby jídelníčku veganů – Bc. Klára Friedlová
Bc. Klára Friedlová
Master's thesis
Hodnocení nutriční skladby jídelníčku veganů
Evaluation of the nutritional composition of the vegan diet
Abstract:
Hodnocení nutriční skladby jídelníčku veganůSouhrnDiplomová práce s názvem „Hodnocení nutriční skladby jídelníčku veganů“ se skládá ze dvou částí. První je literární rešerše, která popisuje stravu veganů, její specifika a vliv na zdraví. Druhá část je praktická a jejím záměrem bylo posoudit, zdali správně sestavený veganský jídelníček zahrnující doplňky stravy, může odpovídat doporučením pro příjem …moreAbstract:
Evaluation of nutritious composition of a vegan dietSummaryThe diploma thesis called “Evaluation of nutritious composition of a vegan diet” consists of two parts. The first part is a literary research, which describes a vegan diet, its specifics and influence on health. The second part is practical, and its purpose was to evaluate whether a correctly assembled vegan diet, which includes dietary supplements …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Zuzana Hroncová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FRIEDLOVÁ, Klára. \textit{Hodnocení nutriční skladby jídelníčku veganů}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2019. Available from: https://theses.cz/id/h4j3jj/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Nutrition and Foodstuffs / Nutrition and Foodstuffs
Theses on a related topic
-
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
Vladislav Vondrášek -
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
Michaela Krlínová -
Doplňky stravy ve výživě sportovců
David BOČAN -
Doplňky stravy z afrických rostlin
Tereza Dudlová -
Nejčastěji používaný doplněk stravy a možnosti čerpání obsažených látek z přirozených zdrojů
Pavel TICHÝ -
Going vegan: blogging to promote vegan food
Kristýna KRÓLOVÁ -
Vegan Diet in Turkey and University Students
Beritan Dumanli -
Označení VEGAN na produktech a jeho vliv na spotřební chování
Michaela Malecová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights