Eva ZDERČÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Přírodní a umělé obaly masných výrobků

Natural and artificial containers of meat products
Abstract:
Bakalářská práce je věnována přírodním a umělým obalům v masné výrobě. Jsou zde popsány jejich druhy, technologické vlastnosti a praktické příklady použití těchto obalů. Cí-lem práce je seznámit veřejnost s využíváním přírodních střev a umělých obalů při výrobě masných výrobků, které se běžně v masné výrobě používají.
Abstract:
This thesis describes natural and synthetic wrapping in meat industry. There are described various kinds of wrapping, technological properties and practical examples of using. The goal of this thesis is to introduce public community with the using of natural intestines and synthetic wrapping in the meat industry production.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22718

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 6. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ZDERČÍKOVÁ, Eva. Přírodní a umělé obaly masných výrobků. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.