Přírodní a umělé obaly masných výrobků – Eva ZDERČÍKOVÁ
Eva ZDERČÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Přírodní a umělé obaly masných výrobků
Natural and artificial containers of meat products
Anotácia:
Bakalářská práce je věnována přírodním a umělým obalům v masné výrobě. Jsou zde popsány jejich druhy, technologické vlastnosti a praktické příklady použití těchto obalů. Cí-lem práce je seznámit veřejnost s využíváním přírodních střev a umělých obalů při výrobě masných výrobků, které se běžně v masné výrobě používají.Abstract:
This thesis describes natural and synthetic wrapping in meat industry. There are described various kinds of wrapping, technological properties and practical examples of using. The goal of this thesis is to introduce public community with the using of natural intestines and synthetic wrapping in the meat industry production.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22718
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZDERČÍKOVÁ, Eva. Přírodní a umělé obaly masných výrobků. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.