Vliv různých technik studené macerace na obsahové látky vína – Petr Bíza
Petr Bíza
Bachelor's thesis
Vliv různých technik studené macerace na obsahové látky vína
Influence of various types of cold maceration technique on substances contained in wine
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem různých technik studené macerace na obsahové látky vína. Práce je rozdělena na část teoretickou a část experimentální. Teoretická část objasňuje definice pojmů, které následně usnadňují orientaci v dané oblasti. V této části je zmíněno také složení moštu, dále se pak jednotlivé podkapitoly věnují konkrétním metodám studené macerace. Experimentální část obsahuje …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the influence of various types of cold maceration technique on substances contained in wine. The thesis is divided into two parts: theoretical and practical. The theoretical part is about dfinitions of terms which simplify an orientation in this area, a composition of must and cold maceration techniques. The practical part contains a description of a wine grape variety …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
- Reader: Ondřej Stejskal, Ing.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights