Klaudie Adamíková

Bakalářská práce

Med jako surovina v potravinářských výrobách a kulinářství

Honey as a raw material in food production and culinary
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá medem jako surovinou v potravinářských výrobách a kuli-nářství. Je zde popsáno rozdělení medů dle platné české legislativy. Část práce je zamě-řena na jeho producenty a chemické složení. Dále se práce zabývá problematikou použití medu v potravinářské výrobě a v kulinářství – konkrétně využitím medu při přípravě jídel. V rámci praktické části byly vyrobeny cukrářské výrobky …více
Abstract:
This bachelor thesis on the topic „Honey as a raw material in food production and culi-nary“ enjoys the distribution of honey according to legislation. Part of the work is fo-cused on chemical composition, including honey producers. Other possibilities of work-ing with food, where it can be used, both in food machines and culinary - possible use in food preparation. Finally, there is a practical part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta