Klaudie Adamíková

Bachelor's thesis

Med jako surovina v potravinářských výrobách a kulinářství

Honey as a raw material in food production and culinary
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá medem jako surovinou v potravinářských výrobách a kuli-nářství. Je zde popsáno rozdělení medů dle platné české legislativy. Část práce je zamě-řena na jeho producenty a chemické složení. Dále se práce zabývá problematikou použití medu v potravinářské výrobě a v kulinářství – konkrétně využitím medu při přípravě jídel. V rámci praktické části byly vyrobeny cukrářské výrobky …more
Abstract:
This bachelor thesis on the topic „Honey as a raw material in food production and culi-nary“ enjoys the distribution of honey according to legislation. Part of the work is fo-cused on chemical composition, including honey producers. Other possibilities of work-ing with food, where it can be used, both in food machines and culinary - possible use in food preparation. Finally, there is a practical part …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta