Veronika JANČOVÁ

Bachelor's thesis

Význam a použití DPPH v oblasti cereálií

Importance and using DPPH in cereals
Abstract:
Bakalářská práce obsahuje stručnou charakteristiku cereálií, cereálních výrobků, vymezení pojmu antioxidační aktivity a jednotlivé metody jejího stanovení. Podrobnější popis je zaměřen na význam a využití metody DPPH. Bakalářská práce je podrobněji věnována stanovením antioxidační aktivity metodou DPPH v oblasti cereálií a zároveň jejímu dalšímu využití v oblasti potravinářského průmyslu a biologického …more
Abstract:
The thesis includes characterization of cereals, cereal products, antioxidant activity and the various methods of its determination. A more detailed description is focused on the importance and use of DPPH methods. Furthermore, the main focused was on antioxidant activity determination by DPPH in cereals, and also its use in the food industry and biological research.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22755

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 6. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

JANČOVÁ, Veronika. Význam a použití DPPH v oblasti cereálií. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies