Adrián Jurík

Master's thesis

Komparatívna analýza poskytovaných služieb vo vybraných hotelových reštauráciách

Comparative analysis of services provided in selected hotel restaurants
Abstract:
The thesis is focused on the assessment of the provision of food services at selected hotel restaurants and the carrying out comparison determines proposals for their improvement. The work contains an analysis of selected food service hotel facilities: the Hotel DoubleTree by Hilton and Bratislava hotel. The theoretical part, based on research carried out literature contains information on catering …viac
Abstract:
Predložená diplomová práca je zameraná na posúdenie poskytovaných stravovacích služieb vo vybraných hotelových reštauráciách a na základe komparácie určuje návrhy na ich zlepšenie. Práca obsahuje podrobnú analýzu stravovacích služieb vybraných hotelových zariadení: Hotela DoubleTree by Hilton a hotela Bratislava. Teoretická časť práce, na základe vykonanej rešerše odbornej literatúry, obsahuje informácie …viac
 
 
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 11. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 1. 2017
  • Vedúci: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)