Komparatívna analýza poskytovaných služieb vo vybraných hotelových reštauráciách – Adrián Jurík
Adrián Jurík
Master's thesis
Komparatívna analýza poskytovaných služieb vo vybraných hotelových reštauráciách
Comparative analysis of services provided in selected hotel restaurants
Abstract:
The thesis is focused on the assessment of the provision of food services at selected hotel restaurants and the carrying out comparison determines proposals for their improvement. The work contains an analysis of selected food service hotel facilities: the Hotel DoubleTree by Hilton and Bratislava hotel. The theoretical part, based on research carried out literature contains information on catering …viacAbstract:
Predložená diplomová práca je zameraná na posúdenie poskytovaných stravovacích služieb vo vybraných hotelových reštauráciách a na základe komparácie určuje návrhy na ich zlepšenie. Práca obsahuje podrobnú analýzu stravovacích služieb vybraných hotelových zariadení: Hotela DoubleTree by Hilton a hotela Bratislava. Teoretická časť práce, na základe vykonanej rešerše odbornej literatúry, obsahuje informácie …viacKľúčové slová
Hotel Obsluha Pokrmy Ponuka Stravovacie služby Gastronomical services Meals Offer Service.
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15040/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 1. 2017
- Vedúci: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JURÍK, Adrián. \textit{Komparatívna analýza poskytovaných služieb vo vybraných hotelových reštauráciách}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/h6qp3m/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
FORMY PROPAGÁCIE GASTRONOMICKÝCH ZARIADENÍ
Terézia Tkáčová -
Analýza a návrh optimalizace provozu Service Desk s využitím BI
Petr Gregor -
Analýza spokojenosti hostů s nabídkou služeb v Hotelu Šipka***
Petra Monsportová -
Hotelové sporty jako součást nabídky hotelů v krajských městech na Moravě
Tereza PAVELKOVÁ -
Odlišnosti v nabídce a rozsahu poskytovaných služeb v hotelech pro seniory a pro rodiny s dětmi
Martina Holoubková -
Poskytované služby Hotelu LaRosa
Veronika Mikulová