Jan Hýbl

Diplomová práce

Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení

Fast Food Restaurant Business Plan
Anotace:
Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán pro nově vznikající podnikatelský subjekt v oblasti rychlého občerstvení. Hlavním cílem podnikatelského plánu je posoudit proveditelnost a reálnost daného záměru. Práce je rozdělena na dvě základní části. První z těchto částí je část teoretická, která nejprve seznamuje s podnikatelskou činností a podnikáním malých a středních podniků v ČR. …více
Abstract:
The aim of this diploma thesis is to execute a business plan for a business in the field of fast foods. The main goal of the business plan is to evaluate feasibility and practicability of this project. The master thesis is divided into two main sections: a theoretical and practical one. The first part describes the entrepreneurship, small & medium enterprises in Czech Republic and a business plan. …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2017
  • Vedoucí: Ladislav Hartman
  • Oponent: Blanka Habrmanová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/53177

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management