Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy – Bc. Barbora Šponarová
Bc. Barbora Šponarová
Diplomová práce
Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy
Comparison of optimal nutritional values in the stages of a woman's life
Anotace:
Diplomová práce se zabývá srovnáním několika časových období v životě ženy a stanovením nejvhodnějších výživových hodnot v těchto obdobích. Podstatným cílem diplomové práce je přesné vymezení optimálních výživových hodnot ve vybraných etapách života ženy.Abstract:
The current study compares a number of female life stages and determines the most suitable nutrition values for them. The aim of the study is to define optimal nutrituonal values for chosen female life stages.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/egum6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠPONAROVÁ, Barbora. \textit{Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy} [online]. Praha, 2019 [cit. 2023-03-27]. Dostupné z: https://theses.cz/id/h9npdj/. Diplomová práce. University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická. Vedoucí práce Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Content Analysis and Development Design for Digital Magazine
Anna Veselá -
Reflexe na vybraný hudební styl, subkulturu nebo undergroundové hnutí, na historické období, umělec a jeho tvorba nebo umělecké dílo
Karolína KRÁLOVÁ -
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
Julius Mock -
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Pavel Koranda -
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Anna Tietzová -
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
Veronika Bobková -
DRŽENÍ DIET JAKO PŘEVAŽUJÍCÍ ZPŮSOB STRAVOVÁNÍ DNEŠNÍCH ŽEN
Eliška BORŮVKOVÁ