Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy – Bc. Barbora Šponarová
Bc. Barbora Šponarová
Master's thesis
Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy
Comparison of optimal nutritional values in the stages of a woman's life
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá srovnáním několika časových období v životě ženy a stanovením nejvhodnějších výživových hodnot v těchto obdobích. Podstatným cílem diplomové práce je přesné vymezení optimálních výživových hodnot ve vybraných etapách života ženy.Abstract:
The current study compares a number of female life stages and determines the most suitable nutrition values for them. The aim of the study is to define optimal nutrituonal values for chosen female life stages.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/egum6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
- Vedúci: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠPONAROVÁ, Barbora. \textit{Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/h9npdj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Content Analysis and Development Design for Digital Magazine
Anna Veselá -
Reflexe na vybraný hudební styl, subkulturu nebo undergroundové hnutí, na historické období, umělec a jeho tvorba nebo umělecké dílo
Karolína KRÁLOVÁ -
Vývoj antroponymické soustavy v matričních záznamech z 18. století (s přihlédnutím k jazyku a stylu matrik)
Martina Kloudová -
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
Julius Mock -
Výživová hodnota vegetariánského jídelníčku
Hana Havlová -
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Pavel Koranda -
DRŽENÍ DIET JAKO PŘEVAŽUJÍCÍ ZPŮSOB STRAVOVÁNÍ DNEŠNÍCH ŽEN
Eliška BORŮVKOVÁ