Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik – Bc. Markéta Družbík
Bc. Markéta Družbík
Diplomová práce
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
Effect of Sterilization Regimes on the Quality of Pate
Anotace:
Cílem této práce bylo zjistit vliv různého typu tepelného ošetření (pasterace a sterilace) a vliv obsahu tuku na jakost játrových paštik. V teoretické části diplomové práce jsou charakterizovány paštiky a popsány jednotlivé suroviny potřebné k výrobě paštik a jejich výroba. Dále je pozornost věnována tepelnému ošetření, a to jak pasteraci, tak i sterilaci. V poslední kapitole je popsán vliv tepelného …víceAbstract:
The thesis was focused on effect of different types of heat treatment on the quality of pates. Changes in qualitative parametres of pates during heat treatment. Based on the results of selected analyzes, evaluate the effect of heat treatment and different fat content. The theoretical part was focused on basic notion of meat products, resource for production of meat products, production of pates and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Družbík, Markéta. Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / Technologie potravin