Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik – Bc. Markéta Družbík
Bc. Markéta Družbík
Master's thesis
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
Effect of Sterilization Regimes on the Quality of Pate
Abstract:
Cílem této práce bylo zjistit vliv různého typu tepelného ošetření (pasterace a sterilace) a vliv obsahu tuku na jakost játrových paštik. V teoretické části diplomové práce jsou charakterizovány paštiky a popsány jednotlivé suroviny potřebné k výrobě paštik a jejich výroba. Dále je pozornost věnována tepelnému ošetření, a to jak pasteraci, tak i sterilaci. V poslední kapitole je popsán vliv tepelného …moreAbstract:
The thesis was focused on effect of different types of heat treatment on the quality of pates. Changes in qualitative parametres of pates during heat treatment. Based on the results of selected analyzes, evaluate the effect of heat treatment and different fat content. The theoretical part was focused on basic notion of meat products, resource for production of meat products, production of pates and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Zuzana Lazárková, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Družbík, Markéta. Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Food Technology / Technologie potravin