Bc. Markéta Družbík

Diplomová práce

Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik

Effect of Sterilization Regimes on the Quality of Pate
Anotace:
Cílem této práce bylo zjistit vliv různého typu tepelného ošetření (pasterace a sterilace) a vliv obsahu tuku na jakost játrových paštik. V teoretické části diplomové práce jsou charakterizovány paštiky a popsány jednotlivé suroviny potřebné k výrobě paštik a jejich výroba. Dále je pozornost věnována tepelnému ošetření, a to jak pasteraci, tak i sterilaci. V poslední kapitole je popsán vliv tepelného …více
Abstract:
The thesis was focused on effect of different types of heat treatment on the quality of pates. Changes in qualitative parametres of pates during heat treatment. Based on the results of selected analyzes, evaluate the effect of heat treatment and different fat content. The theoretical part was focused on basic notion of meat products, resource for production of meat products, production of pates and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zuzana Lazárková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Družbík, Markéta. Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma