Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby – Bc. Erika Jurčíková
Bc. Erika Jurčíková
Diplomová práce
Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby
The Project Proposal of an Operating Manual for a Company Providing Catering and Hotel Services
Anotace:
Diplomová práce řeší projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby. Do této podoby byla provozní příručka navržena díky prostudování odborné literatury a provedení ekonomických analýz, analýzy současné úrovně řízení, PESTE analýzy, SWOT analýzy a následně pak především analýzy jednotlivých provozních příruček a manuálů odlišných restaurací a hotelů, díky nimž byly …víceAbstract:
This thesis is solving the design project of the operations manual for a business providing catering and hotel services. This current form of this operating manual was achieved thanks to in depth studies of expertise literature as well as performing economic analysis, the analysis of the current level of management, PESTE analysis, and SWOT analysis. Furthermore, the analysis of various operating manuals …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JURČÍKOVÁ, Erika. \textit{Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/hapz44/.
Jak správně citovat práci
Jurčíková, Erika. Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby
Veronika WEISSOVÁ -
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Karel Beránek -
Provozní studie restauračního podniku
Radek Chalupa -
Provozní analýza gastronomického zařízení
Lenka Švehlová -
Provozní studie vybraného restauračního zařízení
Michaela Lachová