Bc. Erika Jurčíková

Diplomová práce

Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby

The Project Proposal of an Operating Manual for a Company Providing Catering and Hotel Services
Anotace:
Diplomová práce řeší projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby. Do této podoby byla provozní příručka navržena díky prostudování odborné literatury a provedení ekonomických analýz, analýzy současné úrovně řízení, PESTE analýzy, SWOT analýzy a následně pak především analýzy jednotlivých provozních příruček a manuálů odlišných restaurací a hotelů, díky nimž byly …více
Abstract:
This thesis is solving the design project of the operations manual for a business providing catering and hotel services. This current form of this operating manual was achieved thanks to in depth studies of expertise literature as well as performing economic analysis, the analysis of the current level of management, PESTE analysis, and SWOT analysis. Furthermore, the analysis of various operating manuals …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Zuzana Tučková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Jurčíková, Erika. Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu